Küldetésünk


Mára a legtöbb dinamikusan fejlődő cég felismerte, hogy CSR tevékenységének olyan témát célszerű választania, ami kapcsolódik szakmai területéhez, termékeihez, kollégáinak kvalitásaihoz. Hiszen így lehet igazán értéket teremteni, így lehet közvetett, vagy közvetlen módon a vállalat számára a fenntartható fejlődést biztosítani. Egy vállalat nemcsak ügyfeleinek, partnereinek tartozik felelősséggel, hanem az egész társadalomnak!
Ezen gondolatmeneten elindulva határoztuk meg Akadémiánk tevékenységét:


Új generációs vállalati CSR programcsomagok - egyenesen a cég tevékenységére szabva!


MIBEN TUDUNK SEGÍTENI?

 • Komplex CSR program a cég tevékenységére szabva
 • Az ötlettől a megvalósításig
 • Ügyfélszolgálati háttérrel
 • Teljes adminisztrációval
 • Külső-, és belső kommunikációs kampánnyal
 • A programhoz kapcsolódó online felületek tervezésével, üzemeltetésével (weboldal, közösségi oldal)
 • Szakmai anyagok és tartalmak előállítása, folyamatos frissítése
 • Adatbázisaink használatának lehetősége
 • Szóróanyagok tervezése és gyártása
 • Kreatív anyagok tervezése, kivitelezése
 • Rendezvényszervezés:
 • Tervezéssel, lebonyolítással,
 • Elő- és utókommunikációval
 • Külsős rendezvényen történő megjelenés
 • EU-s és állami pályázatok előkészítése

MIT NYER A VÁLLALAT?

 • Pozitív megítélés a fogyasztók részéről
 • Fenntartható fejlődés hosszabb távon
 • Fokozza a munkatársak elköteleződését, lojalitását
 • Pozitív megkülönböztetést a versenytársakkal szemben
 • Új kapcsolatokat, együttműködést hozhat

Ízelítő kedvenc projektjeinkből

Digitálisan Felelős Szülő képzés

-Mi az az inkognitó mód?
-Mi jelent pontosan a cyberbulling és grooming?
-Kik a trollok?
Többek között ezek a kérdések érkeztek a megújult Digitálisan Felelős Szülők oktatáson, amit Magyarország legnagyobb pénzintézetében, az OTP Bank székházában tartottunk.

Az online közvetített előadásokhoz kapcsolódóan videósorozatot is készítettünk, amit a többi a témában megszerezhető tudással együtt egy weboldalon foglaltunk össze:
Családra szabott netbiztonság
Senior középvezetői csapatépítő - GE

„A team building tematikája nem csak rendkívül releváns volt napjaink start-up kultúráját tekintve és a kollaborativ munkát előtérbe helyezve, de egy valós startup indulásának lehettünk részesei és támogathatjuk azt továbbra is a munkánkkal. " Németh Judit, IT projekt koordinátor, GE

"A programot a tematikához még jobban igazítandó ráadásul egy iskolabusszal közlekedtünk a helyszínek között. Összességében úgy éreztem hogy a napi munkából kiszakítva egy olyan eseményen vehettünk részt amelyen jobban megismertük egymást emberileg és tanultunk valamit egymástól, egymásról, mindezt egybekötve azzal hogy hogyan indul el egy igazi start-up, amelynek ráadásul igen nemes céljai vannak a következő generáció tudásának gyarapítása területén.” - folytatta Németh Judit, a General Electric IT projekt koordinátora

Igazán színes, kreatív alkotói hangulat uralkodott a májusban GE Senior középvezetői csapatépítésén.
Csapatok színes, játékos feladatokon keresztül kovácsolódtak össze még hatékonyabb munkatársi csoportokká és színes lufik valamint babzsákok kavalkádja között életük azon problémáit is felidézték, amelyek végigkísérték életüket. Az ezekkel kapcsolatos gátakat ajtóméretű habkartonok formájában zúzták össze, saját és mások álmainak beteljesüléséhez pedig a lufik segítségét kérték, egy a visszajelzések alapján remek hangulatú csapatépítő rendezvényen.


Budapest - Singapore the same city

Minden év februárjában tartják a Biztonságos internet világnapját.

Az esemény történéseiből...

2016-ban a Microsoft és a Digitális Tudás Akadémia egy rendkívüli akció keretében hívta fel figyelmet a téma fontosságára. Egyesületünk egy delegációja Szingapúrba utazott és onnan összekapcsoltunk a Microsoft Lync rendszerén keresztül egy magyar és egy szingapúri általános iskolás osztályt. A több hónapos előkészítői munkát nagy siker követte, számos helyen kapott exkluzív megjelenést a médiában az esemény és csapatunk rengeteg hasznos tapasztalatot hozott haza a kint látottakból.


Okosdigitális Program

A Digitális Tudás Akadémia a Telekom Okosdigitális diákoknak, pedagógusoknak, szülőknek szóló programok alapítója.


Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország első számú telekommunikációs szolgáltatója minket választott társadalmi szerepvállalási programjának kidolgozására és több éven át tartó üzemeltetésére.
http://Okosdigitalis.hu


Összefogásunkkal ma már 63022 gyerek 400 pedagógus vehetett részt mobiltelefon-, és internetbiztonsági előadásokon.


Legyél Te is Informatikus!

A T-Systems támogatásával, partnerségben a Digitális Tudás Akadémiával és a HTTP Alapítvánnyal megvalósult projekt.


A Legyél Te is Informatikus! egy hiánypótló, de egyedülálló, a T-Systems számára kidolgozott és megvalósított vállalati, tudás alapú pályaorientációs CSR program.
http://LegyelTeisInformatikus.hu


A programban a Magyar Telekom Csoportnál dolgozó szakemberek önkéntes alapon mutatják be az informatikus szakma színes, érdekes világát a közép- és általános iskolás korosztály számára. Az orientációs előadások országszerte iskolai tanórák keretében valósulnak meg.TEMPO 2015

Meghatározott kompetenciák figyelembe vételével hoztuk létre a T-Systems Magyarországgal közösen, a Tempo 2015 projektet, melynek segítségével a vezetők fejlesztését gondoltuk újra.
http://T-Systems.hu

A program 5 alprojektet foglal magában, melynek koordinálásával T-Systemses vezetőket bíztunk meg. A projektek között megtalálható többek között az azóta töretlen sikert elérő Legyél Te is Informatikus!, a Felelős Szülő képzési programunk és a Digitális Pedagógus tréning. Hatékonysága ennek fényében megkérdőjelezhetetlen.


UP center

Folyamatban lévő projektünk.

Egy offline tér, ahol bárki online lehet!

Az UP center egy olyan kreatív műhely, ahol bárki megismerkedhet a digitális világgal és az abban rejlő lehetőségekkel. Mindezt szakértők segítségével, útmutatásával!
Részletek Facebook oldalunkon!

Újbuda önkormányzattal való együttműködés egy olyan többfunkciós központ létrehozását tehetné lehetővé, amely stabil bázisa lehetne a tehetséges gyermekek és a fiatalok számára. Nagyszerű lehetőség lenne ez a fejlődésre, orientálódásra, a hiánypótló infokommunikációs technológiákkal kapcsolatos tudás megszerzésére.

TERVEZZÜK MEG EGYÜTT AZ ÖN VÁLLALATI CSR PROGRAMJÁT!